Η Εταιρεία

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1996 και δραστηριοποιείτε στην εμπορία προϊόντων ειδών κομμωτηρίου και καλλυντικών. Το 2002 δημιουργήσαμε τη δική μας σειρά προϊόντων περιποίησης μαλλιών Vita Hair Professional. Μία μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως βαφές μαλλιών, oxycream, σαμπουάν, μάσκες μαλλιών, ντεκαπάζ, θεραπείες και προϊόντα styling (λακ, αφρούς, ζελέ, κ.α). Μία σειρά που συνεχώς εμπλουτίζεται με νέα προϊόντα. Η εταιρεία μας εγγυάται τη σταθερή ποιότητα της σειράς Vita Hair Professional καθώς τα προϊόντα παράγονται σε εργοστάσιο πιστοποιημένο με το διεθνές σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2000. Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρουμε στα καταστήματα καλλυντικών και στα κομμωτήρια προϊόντα ποιότητας σε καλή τιμή.

Το 2005 δημιουργήσαμε την σειρά Trendy Color Cosmetics με προϊόντα περιποίησης νυχιών και αισθητικής. Με το λογότυπο Trendy Color Cosmetics θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από gel νυχιών, βερνίκια νυχιών, μόνιμα βερνίκια (soak off), επαγγελματικές λίμες νυχιών και ότι αφορά την ονοιχπλαστική.

Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας εξασφαλίσαμε την συνεργασία με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ COURIER, έτσι ώστε τα προϊόντα που θα παραγγείλετε να είναι σύντομα στα χέρια σας, με πολύ μικρό κόστος ή εντελώς δωρεάν ανάλογα με το κόστος της παραγγελλίας σας.

Οι επαγγελματίες και τα κατάστημα χονδρικής έχουν την δυνατότητα, να γίνουν μέλη του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και να αποκτούν τη δυνατότητα προνομιακών τιμών.


Εταιρική Ταυτότητα

Αντωνιάδης Κωνσταντίνος

Είδη Κομμωτηρίου - Καλλυντικά

Διεύθυνση: Δερβενακίων 1, Πολίχνη, 56533 Θεσσαλονίκη

ΑΦΜ: 059795867

Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 41234906000

Τηλέφωνο: 2310 601552

e-mail επικοινωνίας: trendy@vitahp.gr 

e-mail ηλεκτρονικού καταστήματος: eshop@vitahp.gr


TOP